Arlan mokkapalat

Suositun klassikkoherkun ohje Arlalta koristellaan kookoshiutaleilla, jotka antavat lumenomaisen vaikutelman tummanruskeille mokkapaloille.Sopii erinomaisesti illanistujaisiin tarjottavaksi.

Dansukkerin mokkapalat

Tämä Dansukkerin leivonnaisresepti on nopea ja helposti toteutettava ohje.

Dr. Oetkerin mokkapalat

Nämä mokkapalat voi koristella joko koristerakeilla tai nonparelleilla. Ohjeesta syntyy noin 25 mehevää palaa.

Englannin mokkapalat

Tämä Englannin mokkapalojen testattu resepti löytyy alun perin Pirkka-koekeittiöstä. Erikoisuutena englantilaisissa mokkapaloissa on niiden vaaleanpunainen väri ja koristeena käytettävät ns. englanninlakritsit.

Kinuskikissan mokkapalat

Tässä Kinuskikissan esittelemässä reseptissä mokkapalojen päälle tulee runsaasti kuorrutetta, jota voi myös pursottaa koristeluvaiheessa.

Kotikokin mokkapalat

Tämä suosittu Kotikokki-sivustolla julkaistu mokkapalaresepti tarjoaa kahdeksan annosta perinteisiä mokkapaloja. Vie noin 30 minuuttia.

Laku-mokkapalat

Tähän laku-mokkapalojen reseptiin voidaan koristelua varten käyttää lakritsikarkkeja. Reseptistä tulee mokkapaloja noin 32 kappaletta.Hauskaa vaihtelua perinteisiin mokkapaloihin.

Marttojen mokkapalat

Tämä Marttojen esittelemä leivonnaisresepti on nopeasti kokeiltu ja hyväksi todettu mokkapalaohje. Tomusokeria kuluu paljon.Ja hyvää on, kannattaa kokeilla.

Mokkapalat (30 palaa)

Tämä mokkapalaresepti sisältää 20 minuutin aktiivisen leipomisen ja 30 minuutin passiivisen vaiheen. Lopputuloksena on noin 30 mokkapalan satsi.Erinomainen tuliainen vaikka kyläilyyn.

Mokkapalat ja mansikkasiirappi

Tämä suosittu 20 palan mokkapalaresepti sisältää hienon mansikkasiirappikastikkeen. Sitä voi hyödyntää hyvin myös muissa leivonnaisissa, jälkiruoissa, jäätelöiden kastikkeina ja vaikkapa boolien maustamisessa.

Parhaat mokkapalat

Tämä Haaveena Kahvila -blogissa esitelty mokkapalojen ohje on kostea, mehevä ja suklainen. Koristelun voi tehdä samaan tapaan kuin Aleksanterin leivoksissa.

Pirkka-koekeittiön mokkapalat

Tämä Pirkka-koekeittiön esittelemä ja testattu mokkapalaresepti johtaa pellilliseen mokkapaloja, jotka voi koristella esim. valkosuklaalastuilla tai koristerakeilla.Herkullista .

Raision keittokirjan mokkapalat

Tämä Raision keittokirjassa esitelty mokkapalojen teko-ohje tarjoaa lopputulemaksi noin 24 palaa, joiden pinnalla voi ripotella esimerkiksi nonparelleja.

Valion mokkapalat

Tämä mokkapalojen valmistusohje on suositusta ja ilmeisen hyväksi todetusta Valion Koekeittiön reseptikokoelmasta. Nopea ja helppo valmistaa, mahdollista koristella eri tavoin ennen kuorrutuksen kovettumista.